Tuleeko tästä odotusblogi

Vielä ei ole virallinen testipäivä. Kun kaapissani on jopa 2 raskaustestiä niin tuossahan on yksi ylimääräinen… Ei kait se haittaa, jos sen käyttää etukäteen…

Otan testin mukaani ja kaivan jonkun ylimääräisen pissipurkin kaapistani mukaan wc: hen. Minua hiukan nolottaa, että en odottanut varsinaiseen testipäivään. Tunnen jännitystä, pelkoa ja häpeää purkkia etsiessäni. Eihän tämä ole loogista ja rationaalista. Tämä on haihattelua. No, suotakoon se nyt.

Tämän haihattelun keskellä raskaustestiin piirtyy selvästi 2 viivaa. 2 viivaa tarkoittaa perinteisesti raskautta. Istun ja tuijotan testiä, jossa viimein näkyy se 2 viivaa. Katson vielä paketin kantta. Eihän tämä vain ole pelkkä ovulaatiotesti. Onhan tämä nyt oikea…

Toivo on herännyt. Samalla alan juoksuttaa mielessäni läpi eri vaihtoehtoja kemiallisesta raskaudesta aina varhaiseen keskenmenoon, kohtukuolemaan ja erilaisiin kromosomipoikkeavuuksiin asti. Todellinen luonteeni ei ole optimisti vaikka hyvänpäiväntuttu minut tavatessaan näin luulee. Vielä on pidettävä jalat maassa.

Uskoako raskautta todeksi vai pelätäkö kauhukuvia. Vielä en uskalla olla varma siitä, että tämä muuttuisi iloksi. Uskallan kuitenkin haaveilla.

 

2 thoughts on “Tuleeko tästä odotusblogi

Leave a comment